TELEVISIEKASTEN OP MAAT

TELEVISIE KASTEN OP MAAT

Een fraaie televisiekast is een topstuk in uw huiskamer. Een televisiekast op maat moet niet alleen mooi, maar ook functioneel zijn. Wij creëren maatwerk televisiekasten tot op de millimeter nauwkeurig geschikt voor elke woonkamer. Elke televisiekast of tv-meubel op maat is uniek en wordt speciaal voor u gemaakt.

Offerte aanvragen
Offerte aanvragen

STIJLVOL EN PRAKTISCH

Welke televisiekast past bij uw wensen en uw interieur? Een televisiekast op maat moet niet alleen stijlvol, maar ook praktisch zijn en bijvoorbeeld al uw randapparatuur kunnen herbergen. Samen ontwerpen we uw perfecte televisie kast op maat die tot in details voldoet aan al uw wensen.

Offerte aanvragen
Offerte aanvragen

KLANTEN VERTELLEN

Wij hebben door Kastenhuis een schuifdeurkast van Noteborn laten maken in onze slaapkamer.
De kennismaking, het samenstellen van de kast, het inmeten bij ons thuis en de vakkundige montage verliep volgens afspraak en naar volle tevredenheid.

Sander Peters

BEKIJK MEER RECENTIES
BEKIJK MEER RECENTIES

BLIJF OP DE HOOGTE

Ontvang onze nieuwbrief

Wij maken gebruik van cookies

Meer informatie Ik heb het begrepen

Stuur ons een bericht

×

Maak een afspraak

×
Mei 2020
ma
di
wo
do
vr
za
zo
08 : 30

Wij bellen u terug

×
Belvoorkeur:
?
Stuur bericht 045 - 577 84 56
×
Kast advies op maat. Plan een afspraak bij u thuis of digitaal.

Onze showroom is tijdelijk gesloten, maar onze adviseurs staan online voor u klaar. Tijdens een videobel afspraak krijgt u antwoord op uw vragen! Het is tevens mogelijk om bij u thuis te komen voor een adviesgesprek. Met inachtneming van alle maatregelen doen wij ons uiterste best onze dienstverlening voort te zetten.

MAAK EEN AFSPRAAK

Gaat er iets mis of wilt u toch liever telefonisch een afspraak maken? Neem dan contact met ons via ons telefoonnummer: 045 – 577 84 56