GARDEROBEKASTEN OP MAAT

SPECIALIST IN GARDEROBE KASTEN OP MAAT

U bent op zoek naar een garderobekast op maat? Een op maat gemaakte garderobekast in de entree biedt voldoende ruimte voor jassen, schoenen en tassen. Bij een garderobekat op maat is alles mogelijk. Zo kunt u de garderobekast naadloos laten aansluiten bij de rest van uw interieur.

Offerte aanvragen
Offerte aanvragen

ALLES NAAR UW VOORKEUREN

Of u nu een moderne, klassieke of landelijke stijl wilt hebben, alles is mogelijk. U kunt de garderobekast indelen naar uw wens. Zo kunt u kiezen uit diverse type deuren en diverse materiaalsoorten als hout, kunststof, rvs etc.

Offerte aanvragen
Offerte aanvragen

KLANTEN VERTELLEN

Wij hebben door Kastenhuis een schuifdeurkast van Noteborn laten maken in onze slaapkamer.
De kennismaking, het samenstellen van de kast, het inmeten bij ons thuis en de vakkundige montage verliep volgens afspraak en naar volle tevredenheid.

Sander Peters

BEKIJK MEER RECENTIES
BEKIJK MEER RECENTIES

BLIJF OP DE HOOGTE

Ontvang onze nieuwbrief

Wij maken gebruik van cookies

Meer informatie Ik heb het begrepen

Stuur ons een bericht

×

Maak een afspraak

×
Mei 2020
ma
di
wo
do
vr
za
zo
08 : 30

Wij bellen u terug

×
Belvoorkeur:
?
Stuur bericht 045 - 577 84 56
×
Plan een afspraak, bij u thuis of digitaal.

Onze showroom is tijdelijk gesloten, maar onze adviseurs staan online voor u klaar. Tijdens een videobel afspraak krijgt u antwoord op uw vragen! Het is tevens mogelijk om bij u thuis te komen voor een adviesgesprek.

MAAK EEN AFSPRAAK

Met inachtneming van alle maatregelen doen wij ons uiterste best onze dienstverlening voort te zetten. Heeft u vragen? Bel ons gerust, wij helpen u graag! 045 - 5778456