GARDEROBEKASTEN OP MAAT

SPECIALIST IN GARDEROBE KASTEN OP MAAT

U bent op zoek naar een garderobekast op maat? Een op maat gemaakte garderobekast in de entree biedt voldoende ruimte voor jassen, schoenen en tassen. Bij een garderobekat op maat is alles mogelijk. Zo kunt u de garderobekast naadloos laten aansluiten bij de rest van uw interieur.

Offerte aanvragen
Offerte aanvragen

ALLES NAAR UW VOORKEUREN

Of u nu een moderne, klassieke of landelijke stijl wilt hebben, alles is mogelijk. U kunt de garderobekast indelen naar uw wens. Zo kunt u kiezen uit diverse type deuren en diverse materiaalsoorten als hout, kunststof, rvs etc.

Offerte aanvragen
Offerte aanvragen

KLANTEN VERTELLEN

Wij hebben door Kastenhuis een schuifdeurkast van Noteborn laten maken in onze slaapkamer.
De kennismaking, het samenstellen van de kast, het inmeten bij ons thuis en de vakkundige montage verliep volgens afspraak en naar volle tevredenheid.

Sander Peters

BEKIJK MEER RECENTIES
BEKIJK MEER RECENTIES

BLIJF OP DE HOOGTE

Ontvang onze nieuwbrief

Wij maken gebruik van cookies

Meer informatie Ik heb het begrepen

Stuur ons een bericht

×

Maak een afspraak

×
Mei 2020
ma
di
wo
do
vr
za
zo
08 : 30

Wij bellen u terug

×
Belvoorkeur:
?
Stuur bericht 045 - 577 84 56
×
Alle aandacht voor u.

Om u goed van dienst te zijn in onze showroom, adviseren wij u om een afspraak te maken. Een afspraak is vrijblijvend en eenvoudig binnen één minuut te maken. Kies de gewenste datum en tijd in de kalender. U ontvangt vervolgens een e-mail met daarin de bevestiging van uw afspraak.

MAAK EEN AFSPRAAK

Gaat er iets mis of wilt u toch liever telefonisch een afspraak maken? Neem dan contact met ons via ons telefoonnummer: 045 – 577 84 56 Op maandag en dinsdag zijn wij gesloten.