MONTAGE

De montage wordt uitgevoerd door vakkundige meubelmakers en monteurs die werken met de nieuwste montage hulpmiddelen en gereedschappen. Het Kastenhuis werkt overwegend samen met het montagebedrijf Guido Hessels Interior. Door deze samenwerking zijn wij in staat om een breed scala aan montageopdrachten uit te voeren.


Het Kastenhuis bedenkt en ontwerpt samen met u uw droomkast. Wij laten die ontwerpen fabriceren door enkel gerenommeerde en gespecialiseerde bedrijven zoals Noteborn, Inquino, Novamobili, Caccaro of Clei. Ook zijn er situaties waarin wij ons eigen ontwerp geheel laten maken door montagebedrijf Guido Hessels Interior. Het is voor ons een uitdaging om samen met u de perfecte oplossing te bedenken en deze dan ook daadwerkelijk uit te voeren.


Onze monteurs zijn vakkundig en denken met u mee. Zij werken secuur en netjes, ruimen alles op en maken de kasten schoon voordat zij met u de oplevering doen. De finishing touch van uw maatwerkkast vindt plaats op de plek van de eindbestemming, bij u dus. Tot op de millimeter nauwkeurig.

BLIJF OP DE HOOGTE

Ontvang onze nieuwbrief

Stuur ons een bericht

×

Maak een afspraak

×

Wij bellen u terug

×
Belvoorkeur:
?
Stuur bericht 045 - 577 84 56