MONTAGE

De montage wordt uitgevoerd door vakkundige meubelmakers en monteurs die werken met de nieuwste montage hulpmiddelen en gereedschappen. Het Kastenhuis werkt overwegend samen met het montagebedrijf Guido Hessels Interior. Door deze samenwerking zijn wij in staat om een breed scala aan montageopdrachten uit te voeren.


Het Kastenhuis bedenkt en ontwerpt samen met u uw droomkast. Wij laten die ontwerpen fabriceren door enkel gerenommeerde en gespecialiseerde bedrijven zoals Noteborn, Inquino, Novamobili, Caccaro of Clei. Ook zijn er situaties waarin wij ons eigen ontwerp geheel laten maken door montagebedrijf Guido Hessels Interior. Het is voor ons een uitdaging om samen met u de perfecte oplossing te bedenken en deze dan ook daadwerkelijk uit te voeren.


Onze monteurs zijn vakkundig en denken met u mee. Zij werken secuur en netjes, ruimen alles op en maken de kasten schoon voordat zij met u de oplevering doen. De finishing touch van uw maatwerkkast vindt plaats op de plek van de eindbestemming, bij u dus. Tot op de millimeter nauwkeurig.

BLIJF OP DE HOOGTE

Ontvang onze nieuwbrief

Wij maken gebruik van cookies

Meer informatie Ik heb het begrepen

Stuur ons een bericht

×

Maak een afspraak

×
Mei 2020
ma
di
wo
do
vr
za
zo
08 : 30

Wij bellen u terug

×
Belvoorkeur:
?
Stuur bericht 045 - 577 84 56
×
Plan een afspraak, bij u thuis of digitaal.

Onze showroom is tijdelijk gesloten, maar onze adviseurs staan online voor u klaar. Tijdens een videobel afspraak krijgt u antwoord op uw vragen! Het is tevens mogelijk om bij u thuis te komen voor een adviesgesprek.

MAAK EEN AFSPRAAK

Met inachtneming van alle maatregelen doen wij ons uiterste best onze dienstverlening voort te zetten. Heeft u vragen? Bel ons gerust, wij helpen u graag! 045 - 5778456