INLOOPKASTEN INTERIEUR

SPECIALIST IN LUXE INLOOPKASTEN

Een inloopkast of walk-in closet is de ultieme garderobekast en kleedkamer tegelijk. Met de eindeloze mogelijkheden van het Kastenhuis vindt u altijd de inloopkast die past bij uw woonruimte. Zo geniet u elke dag van uw inloopkast op maat.

Offerte aanvragen
Offerte aanvragen

CREËER RUST EN OVERZICHT

Kies uit de verschillende interieurmodules en kleuren om uw gewenste inloopkast samen te stellen. Met inloopkasten op maat van het Kastenhuis creëert u de perfecte overzichtelijke opbergruimte. Stel zelf uw Inloopkast samen in uw kleur en stijl met een indeling die voor u werkt.

Offerte aanvragen
Offerte aanvragen

KLANTEN VERTELLEN

Wij hebben door Kastenhuis een schuifdeurkast van Noteborn laten maken in onze slaapkamer.
De kennismaking, het samenstellen van de kast, het inmeten bij ons thuis en de vakkundige montage verliep volgens afspraak en naar volle tevredenheid.

Sander Peters

BEKIJK MEER RECENTIES
BEKIJK MEER RECENTIES

BLIJF OP DE HOOGTE

Ontvang onze nieuwbrief

Wij maken gebruik van cookies

Meer informatie Ik heb het begrepen

Stuur ons een bericht

×

Maak een afspraak

×
Mei 2020
ma
di
wo
do
vr
za
zo
08 : 30

Wij bellen u terug

×
Belvoorkeur:
?
Stuur bericht 045 - 577 84 56
×
Kast advies op maat. Plan een afspraak bij u thuis of digitaal.

Onze showroom is tijdelijk gesloten, maar onze adviseurs staan online voor u klaar. Tijdens een videobel afspraak krijgt u antwoord op uw vragen! Het is tevens mogelijk om bij u thuis te komen voor een adviesgesprek. Met inachtneming van alle maatregelen doen wij ons uiterste best onze dienstverlening voort te zetten.

MAAK EEN AFSPRAAK

Gaat er iets mis of wilt u toch liever telefonisch een afspraak maken? Neem dan contact met ons via ons telefoonnummer: 045 – 577 84 56