MAATWERK KASTEN

SPECIALIST IN MAATWERK KASTEN

Met meer dan 40 jaar ervaring is het Kastenhuis de specialist in maatwerk kasten. Bij het Kastenhuis is alles is mogelijk zowel qua uitstraling als indeling. U krijgt een kast die volledig naar uw wens is, een kast die uniek is en niemand anders heeft.

Offerte aanvragen
Offerte aanvragen

DE MOOISTE MAATWERK KASTEN

De maatwerk kasten van het Kastenhuis zijn gemaakt van de mooiste en hoogwaardige materialen. Samen ontwerpen we een kast
die tot in detail is uitgewerkt en voldoet aan uw persoonlijke wensen. Kies voor het Kastenhuis als u op zoek bent naar de mooiste maatwerk kasten.

Offerte aanvragen
Offerte aanvragen

KLANTEN VERTELLEN

Wij hebben door Kastenhuis een schuifdeurkast van Noteborn laten maken in onze slaapkamer.
De kennismaking, het samenstellen van de kast, het inmeten bij ons thuis en de vakkundige montage verliep volgens afspraak en naar volle tevredenheid.

Sander Peters

BEKIJK MEER RECENTIES
BEKIJK MEER RECENTIES

BLIJF OP DE HOOGTE

Ontvang onze nieuwbrief

Wij maken gebruik van cookies

Meer informatie Ik heb het begrepen

Stuur ons een bericht

×

Maak een afspraak

×
Mei 2020
ma
di
wo
do
vr
za
zo
08 : 30

Wij bellen u terug

×
Belvoorkeur:
?
Stuur bericht 045 - 577 84 56
×
Plan een afspraak, bij u thuis of digitaal.

Onze showroom is tijdelijk gesloten, maar onze adviseurs staan online voor u klaar. Tijdens een videobel afspraak krijgt u antwoord op uw vragen! Het is tevens mogelijk om bij u thuis te komen voor een adviesgesprek.

MAAK EEN AFSPRAAK

Met inachtneming van alle maatregelen doen wij ons uiterste best onze dienstverlening voort te zetten. Heeft u vragen? Bel ons gerust, wij helpen u graag! 045 - 5778456