MAATWERK KASTEN

SPECIALIST IN MAATWERK KASTEN

Met meer dan 40 jaar ervaring is het Kastenhuis de specialist in maatwerk kasten. Bij het Kastenhuis is alles is mogelijk zowel qua uitstraling als indeling. U krijgt een kast die volledig naar uw wens is, een kast die uniek is en niemand anders heeft.

Offerte aanvragen
Offerte aanvragen

DE MOOISTE MAATWERK KASTEN

De maatwerk kasten van het Kastenhuis zijn gemaakt van de mooiste en hoogwaardige materialen. Samen ontwerpen we een kast
die tot in detail is uitgewerkt en voldoet aan uw persoonlijke wensen. Kies voor het Kastenhuis als u op zoek bent naar de mooiste maatwerk kasten.

Offerte aanvragen
Offerte aanvragen

KLANTEN VERTELLEN

Wij hebben door Kastenhuis een schuifdeurkast van Noteborn laten maken in onze slaapkamer.
De kennismaking, het samenstellen van de kast, het inmeten bij ons thuis en de vakkundige montage verliep volgens afspraak en naar volle tevredenheid.

Sander Peters

BEKIJK MEER RECENTIES
BEKIJK MEER RECENTIES

BLIJF OP DE HOOGTE

Ontvang onze nieuwbrief

Wij maken gebruik van cookies

Meer informatie Ik heb het begrepen

Stuur ons een bericht

×

Maak een afspraak

×
Mei 2020
ma
di
wo
do
vr
za
zo
08 : 30

Wij bellen u terug

×
Belvoorkeur:
?
Stuur bericht 045 - 577 84 56
×
Alle aandacht voor u.

Om u goed van dienst te zijn in onze showroom, adviseren wij u om een afspraak te maken. Een afspraak is vrijblijvend en eenvoudig binnen één minuut te maken. Kies de gewenste datum en tijd in de kalender. U ontvangt vervolgens een e-mail met daarin de bevestiging van uw afspraak.

MAAK EEN AFSPRAAK

Gaat er iets mis of wilt u toch liever telefonisch een afspraak maken? Neem dan contact met ons via ons telefoonnummer: 045 – 577 84 56 Op maandag en dinsdag zijn wij gesloten.