OPEN KAST OP MAAT

OPEN KAST OP MAAT

Een open kast die helemaal naar uw persoonlijke wens op maat wordt ontworpen en gemaakt. Een open kast kunt u bij ons eenvoudig volledig zelf samenstellen. Maak voor het bekijken van ons uitgebreide aanbod een afspraak of bezoek onze showroom en laat u adviseren.

Offerte aanvragen
Offerte aanvragen

OPEN KAST INRICHTEN

Samen met ons creëert u het ideale kastinterieur voor uw open kast op maat. De mogelijkheden wat betreft de indeling van een open kast op maat zijn bij het Kastenhuis gigantisch. Alles is mogelijk in elke ruimte.

Offerte aanvragen
Offerte aanvragen

KLANTEN VERTELLEN

Wij hebben door Kastenhuis een schuifdeurkast van Noteborn laten maken in onze slaapkamer.
De kennismaking, het samenstellen van de kast, het inmeten bij ons thuis en de vakkundige montage verliep volgens afspraak en naar volle tevredenheid.

Sander Peters

BEKIJK MEER RECENTIES
BEKIJK MEER RECENTIES

BLIJF OP DE HOOGTE

Ontvang onze nieuwbrief

Wij maken gebruik van cookies

Meer informatie Ik heb het begrepen

Stuur ons een bericht

×

Maak een afspraak

×
Mei 2020
ma
di
wo
do
vr
za
zo
08 : 30

Wij bellen u terug

×
Belvoorkeur:
?
Stuur bericht 045 - 577 84 56
×
Plan een afspraak, bij u thuis of digitaal.

Onze showroom is tijdelijk gesloten, maar onze adviseurs staan online voor u klaar. Tijdens een videobel afspraak krijgt u antwoord op uw vragen! Het is tevens mogelijk om bij u thuis te komen voor een adviesgesprek.

MAAK EEN AFSPRAAK

Met inachtneming van alle maatregelen doen wij ons uiterste best onze dienstverlening voort te zetten. Heeft u vragen? Bel ons gerust, wij helpen u graag! 045 - 5778456