OPEN KAST OP MAAT

OPEN KAST OP MAAT

Een open kast die helemaal naar uw persoonlijke wens op maat wordt ontworpen en gemaakt. Een open kast kunt u bij ons eenvoudig volledig zelf samenstellen. Maak voor het bekijken van ons uitgebreide aanbod een afspraak of bezoek onze showroom en laat u adviseren.

Offerte aanvragen
Offerte aanvragen

OPEN KAST INRICHTEN

Samen met ons creëert u het ideale kastinterieur voor uw open kast op maat. De mogelijkheden wat betreft de indeling van een open kast op maat zijn bij het Kastenhuis gigantisch. Alles is mogelijk in elke ruimte.

Offerte aanvragen
Offerte aanvragen

KLANTEN VERTELLEN

Wij hebben door Kastenhuis een schuifdeurkast van Noteborn laten maken in onze slaapkamer.
De kennismaking, het samenstellen van de kast, het inmeten bij ons thuis en de vakkundige montage verliep volgens afspraak en naar volle tevredenheid.

Sander Peters

BEKIJK MEER RECENTIES
BEKIJK MEER RECENTIES

BLIJF OP DE HOOGTE

Ontvang onze nieuwbrief

Wij maken gebruik van cookies

Meer informatie Ik heb het begrepen

Stuur ons een bericht

×

Maak een afspraak

×
Mei 2020
ma
di
wo
do
vr
za
zo
08 : 30

Wij bellen u terug

×
Belvoorkeur:
?
Stuur bericht 045 - 577 84 56
×
Alle aandacht voor u.

Om u goed van dienst te zijn in onze showroom, adviseren wij u om een afspraak te maken. Een afspraak is vrijblijvend en eenvoudig binnen één minuut te maken. Kies de gewenste datum en tijd in de kalender. U ontvangt vervolgens een e-mail met daarin de bevestiging van uw afspraak.

MAAK EEN AFSPRAAK

Gaat er iets mis of wilt u toch liever telefonisch een afspraak maken? Neem dan contact met ons via ons telefoonnummer: 045 – 577 84 56 Op maandag en dinsdag zijn wij gesloten.