GARDEROBEKASTEN MODERN

GARDEROBE KASTEN NAAR UW WENS

Houdt u van een modern interieur met een strakke vormgeving? Met een moderne garderobekast op maat van het Kastenhuis maakt u uw ruimte opgeruimd en functioneel. Wij leveren moderne garderobekasten van bekende, gerenommeerde merken. Kwaliteit is belangrijk voor ons.

Offerte aanvragen
Offerte aanvragen

MODERNE GARDEROBE KAST OP MAAT

Een op maat gemaakte garderobekast is een absolute meerwaarde voor uw hal of slaapkamer. Door ons ruime assortiment heeft u de keuze uit verschillende kleuren, meerdere materiaalsoorten en diverse accessoires. Maak uw moderne garderobekast compleet met een passende deurgreep.

Offerte aanvragen
Offerte aanvragen

KLANTEN VERTELLEN

Wij hebben door Kastenhuis een schuifdeurkast van Noteborn laten maken in onze slaapkamer.
De kennismaking, het samenstellen van de kast, het inmeten bij ons thuis en de vakkundige montage verliep volgens afspraak en naar volle tevredenheid.

Sander Peters

BEKIJK MEER RECENTIES
BEKIJK MEER RECENTIES

BLIJF OP DE HOOGTE

Ontvang onze nieuwbrief

Wij maken gebruik van cookies

Meer informatie Ik heb het begrepen

Stuur ons een bericht

×

Maak een afspraak

×
Mei 2020
ma
di
wo
do
vr
za
zo
08 : 30

Wij bellen u terug

×
Belvoorkeur:
?
Stuur bericht 045 - 577 84 56
×
Even er tussenuit!

Wij zijn wegens vakantie gesloten van 23 juli tot en met 11  augustus. Voor spoedgevallen kunt u contact op nemen met Dhr. Hessels 06-21486550 of een e-mail sturen naar info@kastenhuis.nl

CONTACT Vakantie 23 juli t/m 11  augustus

Telefonisch zijn wij niet bereikbaar. Wel kunt u ons per e-mail bereiken of een afspraak maken in de online tool: MAAK EEN AFSPRAAK