BUITENDEUREN

DEUREN VOOR BUITEN OP MAAT

Naast de toepassing voor binnen zijn de aluminium deursystemen van het Kastenhuis ook zeer geschikt voor buiten. Denk hierbij aan het afsluiten van buitenverblijven zoals een tuinoverkapping of veranda. Altijd speciaal voor u op maat gemaakt.

Offerte aanvragen
Offerte aanvragen

IN ELKE MAAT

Trek de strakke lijnen en industriële uitstraling door naar buiten. Op deze manier wordt het tuinseizoen eenvoudig verlengt en hierdoor het comfort verhoogd. Een moderne aluminium buitendeur wordt in elk gewenste maat voor u gemaakt.

Offerte aanvragen
Offerte aanvragen

KLANTEN VERTELLEN

Prima afhandeling. Mooi en net vakwerk. Het eindresultaat is geheel naar onze wensen. De monteurs waren kundig, werkten netjes en waren prettig in de omgang.

Marcel, Oirsbeek

BEKIJK MEER RECENTIES
BEKIJK MEER RECENTIES

BLIJF OP DE HOOGTE

Ontvang onze nieuwbrief

Wij maken gebruik van cookies

Meer informatie Ik heb het begrepen

Stuur ons een bericht

×

Maak een afspraak

×
Mei 2020
ma
di
wo
do
vr
za
zo
08 : 30

Wij bellen u terug

×
Belvoorkeur:
?
Stuur bericht 045 - 577 84 56
×
Alle aandacht voor u.

Om u goed van dienst te zijn in onze showroom, adviseren wij u om een afspraak te maken. Een afspraak is vrijblijvend en eenvoudig binnen één minuut te maken. Kies de gewenste datum en tijd in de kalender. U ontvangt vervolgens een e-mail met daarin de bevestiging van uw afspraak.

MAAK EEN AFSPRAAK

Gaat er iets mis of wilt u toch liever telefonisch een afspraak maken? Neem dan contact met ons via ons telefoonnummer: 045 – 577 84 56 Op maandag en dinsdag zijn wij gesloten.