BUITENDEUREN

DEUREN VOOR BUITEN OP MAAT

Naast de toepassing voor binnen zijn de aluminium deursystemen van het Kastenhuis ook zeer geschikt voor buiten. Denk hierbij aan het afsluiten van buitenverblijven zoals een tuinoverkapping of veranda. Altijd speciaal voor u op maat gemaakt.

Offerte aanvragen
Offerte aanvragen

IN ELKE MAAT

Trek de strakke lijnen en industriële uitstraling door naar buiten. Op deze manier wordt het tuinseizoen eenvoudig verlengt en hierdoor het comfort verhoogd. Een moderne aluminium buitendeur wordt in elk gewenste maat voor u gemaakt.

Offerte aanvragen
Offerte aanvragen

KLANTEN VERTELLEN

Prima afhandeling. Mooi en net vakwerk. Het eindresultaat is geheel naar onze wensen. De monteurs waren kundig, werkten netjes en waren prettig in de omgang.

Marcel, Oirsbeek

BEKIJK MEER RECENTIES
BEKIJK MEER RECENTIES

BLIJF OP DE HOOGTE

Ontvang onze nieuwbrief

Wij maken gebruik van cookies

Meer informatie Ik heb het begrepen

Stuur ons een bericht

×

Maak een afspraak

×
Mei 2020
ma
di
wo
do
vr
za
zo
08 : 30

Wij bellen u terug

×
Belvoorkeur:
?
Stuur bericht 045 - 577 84 56
×
Kast advies op maat. Plan een afspraak bij u thuis of digitaal.

Onze showroom is tijdelijk gesloten, maar onze adviseurs staan online voor u klaar. Tijdens een videobel afspraak krijgt u antwoord op uw vragen! Het is tevens mogelijk om bij u thuis te komen voor een adviesgesprek. Met inachtneming van alle maatregelen doen wij ons uiterste best onze dienstverlening voort te zetten.

MAAK EEN AFSPRAAK

Gaat er iets mis of wilt u toch liever telefonisch een afspraak maken? Neem dan contact met ons via ons telefoonnummer: 045 – 577 84 56