KLEDINGKASTEN OP MAAT

GROTE EN KLEINE KLEDINGKASTEN

Een kledingkast op maat is veel meer dan een gewone opbergruimte. De kledingkast op maat moet zich perfect aanpassen aan de beschikbare ruimte en moet voldoen aan al uw wensen. Creëer samen met het Kastenhuis uw ideale kledingkast op maat.

Offerte aanvragen
Offerte aanvragen

GESLOTEN OF OPEN KLEDINGKAST

Bij een open kledingkast kunt u uw volledige garderobe in een oogopslag bewonderen, een open kledingkast kan ook een echte boost geven aan uw interieur. Een gesloten kledingkast zorgt voor symmetrie en discretie. Waar u ook voor kiest, wij maken de perfecte kledingkast op maat.

Offerte aanvragen
Offerte aanvragen

KLANTEN VERTELLEN

Wij hebben door Kastenhuis een schuifdeurkast van Noteborn laten maken in onze slaapkamer.
De kennismaking, het samenstellen van de kast, het inmeten bij ons thuis en de vakkundige montage verliep volgens afspraak en naar volle tevredenheid.

Sander Peters

BEKIJK MEER RECENTIES
BEKIJK MEER RECENTIES

BLIJF OP DE HOOGTE

Ontvang onze nieuwbrief

Wij maken gebruik van cookies

Meer informatie Ik heb het begrepen

Stuur ons een bericht

×

Maak een afspraak

×
Mei 2020
ma
di
wo
do
vr
za
zo
08 : 30

Wij bellen u terug

×
Belvoorkeur:
?
Stuur bericht 045 - 577 84 56
×
Alle aandacht voor u.

Om u goed van dienst te zijn in onze showroom, adviseren wij u om een afspraak te maken. Een afspraak is vrijblijvend en eenvoudig binnen één minuut te maken. Kies de gewenste datum en tijd in de kalender. U ontvangt vervolgens een e-mail met daarin de bevestiging van uw afspraak.

MAAK EEN AFSPRAAK

Gaat er iets mis of wilt u toch liever telefonisch een afspraak maken? Neem dan contact met ons via ons telefoonnummer: 045 – 577 84 56 Op maandag en dinsdag zijn wij gesloten.