OVER ONS

Ik, Frans Stoffels heb het vak geleerd bij mijn vader, die sinds 1917 de winkel had ‘ Stoffels Woninginrichting ‘ met vestigingen in Brunssum, Heerlen en Geleen. Van 1983 tot en met 2009 heb ik een eigen zaak gehad in moderne woninginrichting in Heerlen en Wittem. Begin 2009 ben ik de zaak in Nuth begonnen met de producten van Noteborn. Inmiddels is het assortiment uitgebreid met diverse A-merken en bieden wij verschillende kastoplossingen.


Wij zijn met meer dan 40 jaar ervaring dé kastenspecialist. Wij zijn marktleider in maatwerk kasten en kastensystemen in Limburg. Wij hebben een scala van oplossingen voor elke kamer of woonruimte. Wij zoeken altijd een oplossing die past bij uw vraag én bij uw budget. Er is voor ieders wens en ieders budget een oplossing. We leveren niet alleen maatwerk in het product, maar ook in het kostenplaatje. Wij denken met u mee; wij zijn niet voor niets een kastenspecialist.


Een op maat gemaakte kast van kastenspecialist het Kastenhuis is een aankoop met een lange levensduur waar van weerskanten goed over nagedacht wordt. Uw wensen gaan over het gebruik en de functionaliteit van de kast; onze oplossingen zijn die van een kastenspecialist die weet hoe je gebruikerswensen omzet in maatwerktoepassingen. Samen gaan we met u op weg om voor úw budget de meest optimale kast op maat in uw situatie te ontwerpen. Een kast op maat waarvan u tot in lengte van jaren plezier zult hebben!

Frans Stoffels,

BLIJF OP DE HOOGTE

Ontvang onze nieuwbrief

Wij maken gebruik van cookies

Meer informatie Ik heb het begrepen

Stuur ons een bericht

×

Maak een afspraak

×
Mei 2020
ma
di
wo
do
vr
za
zo
08 : 30

Wij bellen u terug

×
Belvoorkeur:
?
Stuur bericht 045 - 577 84 56
×
Alle aandacht voor u.

Let op! Wij zijn op vakantie van 4 mei t/m 14 mei. Woensdag 15 mei staan we weer voor u klaar! Om u goed van dienst te zijn in onze showroom, adviseren wij u om een afspraak te maken. Een afspraak is vrijblijvend en eenvoudig binnen één minuut te maken. Kies de gewenste datum en tijd in de kalender. U ontvangt vervolgens een e-mail met daarin de bevestiging van uw afspraak.

MAAK EEN AFSPRAAK

Gaat er iets mis of wilt u toch liever telefonisch een afspraak maken? Neem dan contact met ons via ons telefoonnummer: 045 – 577 84 56 Op maandag en dinsdag zijn wij gesloten.