SCHUIFDEURKASTEN OP MAAT

SPECIALIST IN MAATWERK SCHUIFDEUR KASTEN

Bent u op zoek naar een schuifdeurkast op maat? Soms is uw ruimte beperkt, waardoor een openslaande deur niet handig is. Een schuifdeurkast op maat is dan de ideale oplossing voor uw woning. Voor ieder interieur hebben wij een schuifdeurkast op maat. Van modern tot klassiek.

Offerte aanvragen
Offerte aanvragen

KIES DE JUISTE KASTDEUREN

Heeft u een voorkeur voor een moderne kastdeur? Heeft u al een kleur in gedachte? Schuifdeurkasten hebben wij in alle soorten en maten. In uw gewenste stijl en kleuren. Elke kastdeur wordt speciaal voor u op maat gemaakt.

Offerte aanvragen
Offerte aanvragen

KLANTEN VERTELLEN

Wij hebben door Kastenhuis een schuifdeurkast van Noteborn laten maken in onze slaapkamer.
De kennismaking, het samenstellen van de kast, het inmeten bij ons thuis en de vakkundige montage verliep volgens afspraak en naar volle tevredenheid.

Sander Peters

BEKIJK MEER RECENTIES
BEKIJK MEER RECENTIES

BLIJF OP DE HOOGTE

Ontvang onze nieuwbrief

Wij maken gebruik van cookies

Meer informatie Ik heb het begrepen

Stuur ons een bericht

×

Maak een afspraak

×
Mei 2020
ma
di
wo
do
vr
za
zo
08 : 30

Wij bellen u terug

×
Belvoorkeur:
?
Stuur bericht 045 - 577 84 56
×
Alle aandacht voor u.

Let op! Wij zijn op vakantie van 4 mei t/m 14 mei. Woensdag 15 mei staan we weer voor u klaar! Om u goed van dienst te zijn in onze showroom, adviseren wij u om een afspraak te maken. Een afspraak is vrijblijvend en eenvoudig binnen één minuut te maken. Kies de gewenste datum en tijd in de kalender. U ontvangt vervolgens een e-mail met daarin de bevestiging van uw afspraak.

MAAK EEN AFSPRAAK

Gaat er iets mis of wilt u toch liever telefonisch een afspraak maken? Neem dan contact met ons via ons telefoonnummer: 045 – 577 84 56 Op maandag en dinsdag zijn wij gesloten.