SCHUIFDEUREN

SCHUIFDEUR OP MAAT LATEN MAKEN?

Bent u op zoek naar een aluminium, glazen schuifdeur? De maatwerk schuifdeuren van het Kastenhuis passen in iedere stijl en in ieder interieur. Een aluminium schuifdeur geeft uw interieur een industriële, moderne uitstraling en zorgt voor veel lichtinval en een ruimtelijk karakter.

Offerte aanvragen
Offerte aanvragen

EEN AANWINST VOOR ELK INTERIEUR

Het kastenhuis regelt alles voor u. Van begin tot eind, van ontwerp tot montage, echter u heeft zelf de regie. Onze aluminium schuifdeuren passen in elk interieur, hebben een perfecte afwerking en zijn gemaakt van de beste materialen. Een aanwinst voor elk interieur.

Offerte aanvragen
Offerte aanvragen

KLANTEN VERTELLEN

Wij hebben door Kastenhuis een schuifdeurkast van Noteborn laten maken in onze slaapkamer.
De kennismaking, het samenstellen van de kast, het inmeten bij ons thuis en de vakkundige montage verliep volgens afspraak en naar volle tevredenheid.

Sander Peters

BEKIJK MEER RECENTIES
BEKIJK MEER RECENTIES

BLIJF OP DE HOOGTE

Ontvang onze nieuwbrief

Wij maken gebruik van cookies

Meer informatie Ik heb het begrepen

Stuur ons een bericht

×

Maak een afspraak

×
Mei 2020
ma
di
wo
do
vr
za
zo
08 : 30

Wij bellen u terug

×
Belvoorkeur:
?
Stuur bericht 045 - 577 84 56
×
Even er tussenuit!

Wij zijn wegens vakantie gesloten van 23 juli tot en met 11  augustus. Voor spoedgevallen kunt u contact op nemen met Dhr. Hessels 06-21486550 of een e-mail sturen naar info@kastenhuis.nl

CONTACT Vakantie 23 juli t/m 11  augustus

Telefonisch zijn wij niet bereikbaar. Wel kunt u ons per e-mail bereiken of een afspraak maken in de online tool: MAAK EEN AFSPRAAK