IN 5 STAPPEN NAAR
UW DROOMKAST!

Stap 1
Het kennis
makingsgesprek

In het kennismakingsgesprek met een van onze medewerkers bespreken we uw wensen en ontwerpen we met u samen uw individuele en unieke kast.

Stap 2
Een driedimen-
sionaal ontwerp

Met behulp van ons eigen tekenprogramma realiseren wij een 3d visualisatie zodat u een realistisch beeld krijgt van de kast en alle opties. Daarbij kunnen wij u vrij gericht een indicatie geven van de prijs.

Stap 3
Opmeten
bij u thuis

Om te zorgen dat uw droomkast ook exact past in uw kamer, komt een medewerker bij u thuis alle maten nauwkeurig opmeten en verwerkt deze in het tekenprogramma tot een definitief voorstel.

Stap 4
Levering volgens
afspraak

Uw kast wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Ondanks dit maatwerk kunnen wij uw kast binnen zes tot acht weken leveren op de afgesproken datum.

Stap 5
De montage

Onze schuifdeuren en kastinterieurs worden door vakkundig opgeleide medewerkers gemonteerd. Pas als uw kast perfect geplaatst is en alles functioneert naar uw wensen is onze monteur klaar en zijn wij als Kastenhuis team tevreden.

BLIJF OP DE HOOGTE

Ontvang onze nieuwbrief

Wij maken gebruik van cookies

Meer informatie Ik heb het begrepen

Stuur ons een bericht

×

Maak een afspraak

×
Mei 2020
ma
di
wo
do
vr
za
zo
08 : 30

Wij bellen u terug

×
Belvoorkeur:
?
Stuur bericht 045 - 577 84 56
×
Vakantie | Aangepaste openingstijden

Tijdens de zomervakantie hebben wij aangepaste openingstijden in week 32 + 33. Wij zijn enkel zaterdag 8 augustus en zaterdag 15 augustus geopend van 10.00 tot 16.00 u. Wij blijven via e-mail bereikbaar.

CONTACT Vakantie 04 t/m 17 augustus

Telefonisch zijn wij niet bereikbaar. Wel kunt u ons per email bereiken of een afspraak maken in de online tool: MAAK EEN AFSPRAAK.