Noteborn maatwerk, maatkasten, kasten, van kledingkast, inbouwkast, garderobekast, inloopkast tot opbergkast, met schuifdeuren of draaideuren. Noteborn biedt een uitgebreide collectie voor wonen, werken, slapen, kleden, organiseren en opbergen.

Novamobili ontwerpt meubeloplossingen met veel aandacht voor ergonomie en functionaliteit, gekenmerkt door een ontwerp dat de echte behoeften dient. Fraai Italiaans design gecombineerd met degelijke kwaliteit zorgt voor een collectie, voor zowel woonkamer als slaapkamer, waar iedereen de perfecte kast kan vinden.

Caccaro is een Italiaans bedrijf dat designmeubels produceert voor woon- en slaapkamer. Caccaro kasten kunnen worden uitgevoerd met draaideuren, schuifdeuren én vouwdeuren in allerlei kleuren, diverse indelingen en uitvoeringen. Iedere ruimte kan optimaal worden benut naar uw persoonlijke wensen.

InQuino is een Duits merk dat maatwerk kastoplossingen levert voor ieder budget, interieur en ruimte. Met InQuino is vrijwel alles mogelijk, van een boekenkast op maat tot een modern tv-meubel. Kwaliteit uit Duitsland voor een aantrekkelijke prijs.

Clei is een Italiaanse meubelfabrikant dat werd opgericht in 1962. De meubeloplossingen van Clei zijn veelzijdig en multifunctioneel, die aan verschillende woonwensen kunnen voldoen. . Clei staat voor innovatie en creativiteit.

Kwaliteit tot in het kleinste detail. Met de modernste technologie, maar ook met veel handwerk, produceert Sudbrock eigentijdse, praktische en functionele meubels die tot in de puntjes doordacht zijn. Sudbrock is gespecialiseerd in de productie van individuele systeemmeubels.

BLIJF OP DE HOOGTE

Ontvang onze nieuwbrief

Wij maken gebruik van cookies

Meer informatie Ik heb het begrepen

Stuur ons een bericht

×

Maak een afspraak

×
Mei 2020
ma
di
wo
do
vr
za
zo
08 : 30

Wij bellen u terug

×
Belvoorkeur:
?
Stuur bericht 045 - 577 84 56
×
Alle aandacht voor u.

Om u goed van dienst te zijn in onze showroom, adviseren wij u om een afspraak te maken. Een afspraak is vrijblijvend en eenvoudig binnen één minuut te maken. Kies de gewenste datum en tijd in de kalender. U ontvangt vervolgens een e-mail met daarin de bevestiging van uw afspraak.

MAAK EEN AFSPRAAK

Gaat er iets mis of wilt u toch liever telefonisch een afspraak maken? Neem dan contact met ons via ons telefoonnummer: 045 – 577 84 56 Op maandag en dinsdag zijn wij gesloten.