DRAAIDEUREN

CREËER EXTRA RUIMTE EN LICHT

Bent u op zoek naar een industriële, metalen binnendeur op maat? Zwarte aluminium binnendeuren met glas zijn dé trend van dit moment. Creëer extra ruimte en licht in uw woning of kantoor met de aluminium draaideuren van het Kastenhuis.

Offerte aanvragen
Offerte aanvragen

MAAK UW INTERIEUR COMPLEET

Maak uw interieur compleet met een unieke eyecatcher. Metalen draaideuren vallen op door hun ranke profielen en kozijnen en geven uw interieur een chique of juist industriële uitstraling. De draaideuren van het Kastenhuis worden vervaardigd van hoogstaand aluminium en worden exact op maat gemaakt.

Offerte aanvragen
Offerte aanvragen

KLANTEN VERTELLEN

Wij hebben door Kastenhuis een schuifdeurkast van Noteborn laten maken in onze slaapkamer.
De kennismaking, het samenstellen van de kast, het inmeten bij ons thuis en de vakkundige montage verliep volgens afspraak en naar volle tevredenheid.

Sander Peters

BEKIJK MEER RECENTIES
BEKIJK MEER RECENTIES

BLIJF OP DE HOOGTE

Ontvang onze nieuwbrief

Wij maken gebruik van cookies

Meer informatie Ik heb het begrepen

Stuur ons een bericht

×

Maak een afspraak

×
Mei 2020
ma
di
wo
do
vr
za
zo
08 : 30

Wij bellen u terug

×
Belvoorkeur:
?
Stuur bericht 045 - 577 84 56
×
Kast advies op maat. Plan een afspraak bij u thuis of digitaal.

Onze showroom is tijdelijk gesloten, maar onze adviseurs staan online voor u klaar. Tijdens een videobel afspraak krijgt u antwoord op uw vragen! Het is tevens mogelijk om bij u thuis te komen voor een adviesgesprek. Met inachtneming van alle maatregelen doen wij ons uiterste best onze dienstverlening voort te zetten.

MAAK EEN AFSPRAAK

Gaat er iets mis of wilt u toch liever telefonisch een afspraak maken? Neem dan contact met ons via ons telefoonnummer: 045 – 577 84 56