BEZOEK ONZE SHOWROOM

Laat u ter plekke overtuigen van onze kwaliteit. In onze showroom vindt u diverse opstellingen en mogelijkheden. Voor advies op maat in onze showroom is het handig dat u de afmetingen en het liefst ook foto’s of een (geschetste) plattegrond meeneemt van de plek waar de kast moet komen.

VIDEO SHOWROOM
VIDEO SHOWROOM

NU EEN BEZOEK AFSPREKEN

Graag adviseren we u vrijblijvend en gedetailleerd. Maak graag vooraf een afspraak met ons, zodat we ons op uw bezoek kunnen voorbereiden en u niet hoeft te wachten. We helpen u graag verder met de vormgeving, indeling of afwerking van uw nieuwe kast.

MAAK EEN AFSPRAAK
MAAK EEN AFSPRAAK

BLIJF OP DE HOOGTE

Ontvang onze nieuwbrief

Wij maken gebruik van cookies

Meer informatie Ik heb het begrepen

Stuur ons een bericht

×

Maak een afspraak

×
Mei 2020
ma
di
wo
do
vr
za
zo
08 : 30

Wij bellen u terug

×
Belvoorkeur:
?
Stuur bericht 045 - 577 84 56
×
Alle aandacht voor u.

Let op! Wij zijn op vakantie van 4 mei t/m 14 mei. Woensdag 15 mei staan we weer voor u klaar! Om u goed van dienst te zijn in onze showroom, adviseren wij u om een afspraak te maken. Een afspraak is vrijblijvend en eenvoudig binnen één minuut te maken. Kies de gewenste datum en tijd in de kalender. U ontvangt vervolgens een e-mail met daarin de bevestiging van uw afspraak.

MAAK EEN AFSPRAAK

Gaat er iets mis of wilt u toch liever telefonisch een afspraak maken? Neem dan contact met ons via ons telefoonnummer: 045 – 577 84 56 Op maandag en dinsdag zijn wij gesloten.